TILT™ HYDROMETER AND THERMOMETER

Created by Dag Frode Aasnes, Modified on Fri, 03 Apr 2020 at 01:24 PM by Dag Frode Aasnes

Tilt hydrometer er designet for hjemmebrygging, og lar deg umiddelbart lese bryggets spesifikke tyngdekraft og temperatur på din kompatible Apple iPhone / iPad eller Android smarttelefon / nettbrett eller Tilt Pi. De fleste Bluetooth 4.0+ enheter fungerer med Tilt. Du kan deretter eventuelt logge data til skyen ved å bruke Monitor.beer.

Målet er å hjelpe hjemmebryggere med å brygge bedre øl. Tilt hydrometer lar deg sjekke tyngdekraften og temperaturen til ølet mens det gjærer, uten å måtte åpne gjæringskaret eller helle ut noe av det dyrebare brygget ditt. Dette gjør bryggingen mer konsistent og enkel å spore.

Her er noen av de nye funksjonene i Tilt:

• Område: Bedre mottakelse og rekkevidde. Med den økte sendekraft vil Tilt sende data gjennom større, tykkere vegger i ditt gjæringskar.

• Presisjon: Oppgraderte sensorer. Med en forbedret temperatursensor og akselerometer vil Tilt fungere med mer presisjon.

• Effektivitet: Tilt har redusert strømforbruk, så flere brygger, mindre batteri.>

• Nytt utseende: Nydesignet tilpasset kretskort og sele.

Hvis du bruker flere Tilt hydrometers for forskjellige partier med øl under gjøring, må du bruke en annen farge for hver batch. Appen vil ikke lese flere hydrometre med samme farge.

Hver Tilt kommer kalibrert og klar til bruk med et forhåndsinstallert batteri som varer 12-24 måneder, avhengig av bruk. Bare last ned gratisappen, desinfiser Tilt, slipp inn gjæreren og begynn å ta opplesninger med telefonen, nettbrettet eller Tilt Pi.

Spesifikke tyngdekraften er nøyaktig +/- 0,002 innenfor Tilt-området fra 0,990 til 1,120. Termometeret er nøyaktig +/- 1 grad F (+/- 0,5 grad C).

Last ned gratis Tilt-appen i Apple App Store eller Google Play Store, eller få den gratis nedlastingen av Tilt Pi.

Baron Brew betaler ikke toll / avgift eller andre skatter for internasjonale kunder (utenfor USA). Her er vår offisielle internasjonale fraktpolitikk.