Slå på iSpindel, trykk på tilbakestillingsknappen 3-4 ganger som setter opp et wifi tilkoblingspunkt.
Det betyr at du vil se et nytt Wi-Fi-nettverk "iSpindel" som du kobler deg til med din datamaskin, smarttelefonen eller nettbrettet. Nå skal nettleseren automatisk omdirigere deg til side
http: //192.168.4.1. Hvis ikke, tast inn denne adressen selv i din browser og trykk enter.
Hvis du er nå er kommet frem til iSpindel panelet, kan du under Konfigurasjon legge inn ditt token og wifi-passordet som du trenger for nettverket ditt.

Oppsettet inni iSpindel er nå følgende
================================
Server = Monitor.beer
Update Intervall = 900
Name = red,green,black,blue,white (hver av dine enheter har forskjellige farge navn)
Url = /ispindel/?brukernavn
Polinominal = tilt

Deretter klikker du på lagre og enheten vil sende data til Monitor.beer. Dette betyr at iSpindel ikke kan nås i normal drift lenger, til du manuelt starter portalen igjen.