Opprett følgende i Monitor.beer.
  1. Opprett et nytt Parti (Batch) i Monitor.beer. Husk produksjons nummer, du trenger det til din TILT app på telefonen.
Du har følgende aktive brygg som du kan sende data til:

Åpne TILT appen på din telefon og gå til innstillinger.
  1. Velg Farge. Samme fargen som på din enhet.
  2. Legg inn ditt Parti (Batch)  i SET BEER NAMES feltet.
  3. Trykk på SET BEER NAME knappen.
  4. Legg til http://monitor.beer/tilt/?xxxxx Hvor xxxxx er ditt brukernavn i Enter Logging URL:
  5. Aktiver knappen Check here to start logging data to the cloud.
  6. Åpne Monitor.beer igjen og aktiver ditt brygg slik at du begynner å motta data fra din TILT.
  7. Husk å deaktivere skjermsparer på din telefon, telefonen stopper å sende ut data når skjermsparer står på.

Du skal nå se data begynner å komme inn i monitor.beer Hver 15nde minutt. Under meny valget status kan du overvåke all date som kommer inn og hvordan monitor.beer håndterer de.

Tilt