1. Opprett en ny produksjon (Parti) i monitor.beer. Husk produksjons nummer, du trenger det til din TILT app på telefonen.
Du har følgende aktive brygg som du kan sende data til:

Åpne TILT™ PI appen og gå til instillinger.
  1. Legg inn ditt Parti  i SET BEER NAME, markert med xxx feltet.
  2. Legg til http://monitor.beer/tiltpi/?xxxxx Hvor xxxxx er ditt brukernavn i Enter Cloud URL:
  3. Set Minutes til: 15 minutter
  4. Lagre dine instillinger
  5. Åpne Monitor.beer igjen og aktiver ditt brygg slik at du mottar data fra din TILT.

Du skal nå se data begynner å komme inn i monitor.beer Hver 15nde minutt i ditt aktive brygg.