Hva er MyBrewbot?

Hvis du har en TILT™ eller en iSpindel™, så bruk MyBrewbot til å overvåke og kontrollere temperatur og OG. Du trenger ikke lenger et nettbrett eller smarttelefonen ved siden av gjæringskartet ditt. Hvis du bruker flere TILT™ enheter, er det ikke noe problem.  MyBrewbot kan håndtere opptil 4.

Hvis du er en trykktank, kan du legge til en digital trykksensor for å overvåke psi av gjæringen din.

Hvis du har en Plaato Airlock™, kan du  også integrere den i MyBrewbot-kontrolleren og sende dataene videre til Monitor.beer

Hvis du ikke har TILT™  / iSpindel™  / Plaato  så bruk MyBrewbot for å få et estimat av din spesifikke tyngdekraft. Det fungerer ved å sammenligne omgivelses- og øltemperaturer og bruke termisk kalkulering for å beregne varmen som genereres og glukosen som forbrukes.

Hvordan konfigurerer man MyBrewBot til å fungerere sammen med Monitor.beer

Norsk distributør:

Kjøp direkte fra Brewshop.no