Installer og konfigurer Float™ på: https://my.brewbrain.nl/. Når du har din enhet aktivert her og du mottar data fra din Float™  enhet, velger du Create new Intergtation.

Straks du har aktivert enheten din her starter sending av data til din Monitor.beer bruker konto. Du vil nå i Monitor.beer finne under: Float™ Kalibrering  din float enhet.

Ligger den her er intergrasjonen mellom  Float™  og Monitor.beer aktivert.

Din  Float™  er nå klat til bruk i Monitor.beer.