BrewBrain har mange brukere som har veldig god mottakelse med Float inne i en fermenter i rustfritt stål, som er plassert i et kjøleskap.

Siden alles oppsett og wifi-styrke er vesentlig forskjellig, kan vi ikke garantere at du får god mottakelse med et lignende oppsett.

Vårt råd er å plassere WiFi-ruteren så nær gjæring karet som mulig for å sikre god mottakelse. Hvis dette ikke er mulig, kan du vurdere å bruke en WiFi-repeater og sette den rett utenfor ditt gjæring kar.